DISZNÓSÁGOK SZÍVVEL-LÉLEKKEL

 

András Xavér a csabacsűdi családi manufaktúra 3. generációs képviselője, aki a háztáji gazdálkodást éppen úgy tanulta meg édesapjától, mint annak idején ő a legidősebb Andrástól.

Xavér egyszerre tiszteli a tradíciókat, és igyekszik a termékeket a mai kor szellemének megfelelően szépen és gusztusosan csomagolni.

Ahogy mondja, a belbeccsel sosem volt gond, de folyamatosan igyekeznek a külcsínyen is javítani. 🙂

„Gyermekkorom óta tudom, milyen az igazi fával füstölt szalonna és kolbász semmihez sem fogható aromája, hogy milyen az általunk vetett gabonán hizlalt disznóból készült sonka egészen egyedi ízvilága. Nem is beszélve a friss disznótorosról, vagy a rogogós töpörtyűről

Ebből kifolyólag számunkra a minőségi termék előállítása mindig is elsőbbséget élvezett a mennyiséggel szemben. Szóba sem jöhet tartósítószer és mesterséges adalékanyag használata, és a továbbiakban sem engedünk az elveinkből.”