Ditta és Béla a fiatal túrkevei házaspár, akik feladták nagyvárosi életüket, és szeretett városukban kezdtek vegyszermentes gazdálkodásba.

Ditta a saját kertészetükben megtermelt gyümölcsöt és zöldséget dolgozza fel, míg Béla a termeléssel foglalkozik.

Ők nem gyártják, hanem kézzel készítik finomságaikat, saját alapanyagokból, valódi házi körülmények között, melynek során igyekeznek ötvözni a hagyományos feldolgozási eljárásokat és a modern ötleteket. 

Elsősorban lekvárokat, szörpöket, zöldségkrémeket, de tyúk- és fürjtojást is lehet náluk kapni. De az egyik legszuperebb újdonságuk a házi müzliszelet és a granola.

“Szeretném ha termékeim fiatalos és lendületes ízvilággal és jópofa csomagolással keltenék fel a vásárlók figyelmét.” – mondja Ditta.

Jelentjük, a miénket már sikerült. 🙂

Elismerések: II. Nemzetközi Szörp és Lekvárverseny- A 2018. Év Lekvárja- Csipkebogyó lekvár (arany minősítés)