A 2007-ben alakult családi gazdaságban elsősorban lekvárok, tészták és zöldségkrémek készülnek. Nem is akármilyenek. Marcsi finomságairól ódákat zengenek a helyiek és a Körös-partra érkező turisták egyaránt.

“Én elmondhatom magamról azt, hogy a munkám egyben a hobbim is hiszen imádom csinálni ezt a tevékenységet. A vevőim dicsérő szavai mellett hatalmas motiváció az évről évre megrendezett  Szarvasi Szilvanapok, ahol 2018-ban  arany minősítést ért el a szilvalekvárom. Szeretném továbbra is ezt a minőséget megtartani  sőt, tovább fejleszteni nap mint nap.”

Marcsi minden évben előrukkol valami újdonsággal, így mára már cukormentes lekvárok is készülnek a “boszorkánykonyhában”, nem is beszélve az olyan különlegességekről, mint az őszibarackos fügelekvár, amit egyszer mindenkinek meg kell kóstolni.