Helyi termelők finomságai a Te vendégeidnek is!

Kedves Leendő Partner!

A Falusi Falatok nevében szeretnénk együttműködni veled.

Küldetésünk, hogy a helyi termelők finomságaiból álló dobozokat eljuttassuk a szarvasiaknak és a Körös-parton nyaraló turistáknak.

Ha már ennyi kiváló kolbász-, sajt- vagy lekvárkészítő él a közelünkben, akkor a hozzánk érkező vendég lehetőség szerint ne a szupermarketekben vásároljon messziről jött, sok esetben kétes minőségű élelmiszert, hanem környékbeli finomságokkal lakjon jól.

Ehhez kérjük most a te segítségedet!

Miért jó ez Neked?

Tudatos szállásadóként biztosan fontos számodra, hogy a vendégeid minden fronton a legjobb szolgáltatást kapják. 

A színvonalas szállás biztosítása bizonyára legalább annyira szívügyed, mint nekünk a minőségi, helyi termékeket tartalmazó reggeli.

Célunk, hogy ezzel az együttműködéssel jól járj te, a nálad pihenő vendég, és persze mi is. De téged nyilván leginkább az érdekel, miért jó ez neked:

  1. Mert egy újdonsággal bővítheted szolgáltatásaid körét, amivel neked az ajánláson túl semmi dolgod sincs.
  2. Mert napjainkban egyre több turista keresi a helyi értékeket, a környék finomságait, és Te ezt most reggeli formájában is meg tudod adni nekik.
  3. Mert így nemcsak a szuper szállásról, hanem a finom, helyi falatokról is Te fogsz a vendéged eszébe jutni, amikor a barátainak mesél a Körös-parti élményeiről.

Hogyan tudod ajánlani a vendégeknek a reggelit?

  1. honlapodon, amihez a szükséges képi és szöveges tartalmakat mi biztosítjuk számodra.

     

  2. A foglalás során emailben vagy telefonon. Egyszerűen linkeld be nekik a Falusi Falatok oldalát, ahol néhány kattintással házhoz rendelheti a helyi finomságokat. 🙂

     

  3. Személyesen, érkezéskor. (A vendégházadba kirakható laminált szóróanyagot szintén biztosítjuk részedre.)

Jelentkezem partnernek!